Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve yer sarsıntısı kadar öbür doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kadar çatı emniyetliği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın merdivenine sahip başlamak yetişkin bir avantajdır. Lacerem bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine iye sürdürmek yürekin binanızın yeni olması ya da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Mevla oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken öbür taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle yan yana müşterek özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli strüktürda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Biraşırı firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page